avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Mi-a fost ridica mașina din fata blocului, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Mi-a fost ridica mașina din fata blocului, parcarea ...

Buna ziua. Mi-a fost ridica mașina din fata blocului, parcarea într-adevăr nu era una regulamentara dar aveam la bordul mașinii numărul de telefon și in momentul ridicării nu m-a înștiințat nimeni ca mașina urmează sa fie ridica. Nu contest faptul ca mașina era parcata neregulamentar, contest faptul ca deși aveam numărul de telefon disponibil la bordul mașinii , nu m-a sunat nimeni sa ma informeze de ridicarea acesteia. După 3 zile am realizat ca mașina nu mai este in fata blocului. Este normal acest lucru, sa nu fi informat ca ți se ridica mașina in condițiile in care este disponibil un număr de telefon? Am plătit o amenda de 600 lei... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 19:11, 7 Noiembrie 2020
E normal, nu zice nicaieri in lege ca trebuie sa va anunte ca vi se ridica masina.
Am vazut cazuri cand s-a ridicat masina de fata cu proprietarul, odata ce parcati neregulamentar va asumati acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a ridicat masina fara a primi nici o explicatie CosminPopa29 CosminPopa29 Astazi,in jurul orelor 15,aflandu-ma in tranzit in localitatea X,am decis sa trec un sfert de ora pe la un bun prieten.Am parcat masina regulamentar in fata ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto de pe spatiul verde angizah angizah Buna ziua, Am sa incerc sa va expun speta in cateva cuvinte: In spatele blocului nostru exista o parcare neamenajata unde aveam o masina parcata. In timp ce ... (vezi toată discuția)
Masina ridicata ilegal din parcare pentru a face loc unui taximetrist parcat pe o alee de acces locatari dreamlife dreamlife baiatul meu este la facultate in craiova. In cartierul unde locuieste exista un loc de parcare inconjurat de borduri si o alee de acces pentru locatari, de la ... (vezi toată discuția)