Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Salut. Un prieten de ai mei are un cont platit pe un website. ...

Salut. Un prieten de ai mei are un cont platit pe un website. In contractul cu acel website se spune ca nu are voie sa dea contul si altor persoane dar mi l-a dat si mie. De ce pot sa fiu acuzat eu? Nu am salvat si facut nimic cu acel cont, doar am vazut continutul protejat de parola.

Mersi.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:57, 8 Noiembrie 2020
doar pe baza a ce spuneti, nu puteti fi acuzat de nimic. daca insa va folositi intr-un fel sau altul de acel cont, sau de informatiile pe care altfel nu le-ati fi stiut, urmarile ce apar va pot aduce in fata unor acuzatii. cel mai simplu pe baza GDPR. proprietarul site-ului e in drept sa inchida contul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz pe olx? doru1310 doru1310 Buna ziua Ma numesc Emil Dorel, si vreau sa va relatez urmatorul aspect: Sunt un utilizator al site-ului OLX,in sensul ca postez anunturi ... (vezi toată discuția)
Ce conditii gdpr trebuie sa respecte websitul unei societati ... Nita Emilia Nita Emilia Ce conditii GDPR trebuie sa respecte websitul unei societati de transport? trebuie partenerii care intra in baza de date sa isi dea un accept explicit tip ... (vezi toată discuția)
Santaj informatic/date furate/imi cere bani DoruD DoruD Buna ziua Am primit un mail (in folderul Spam) de la un individ care sustine ca a instalat un malware pe un site pentru adulti , ca eu am accesat situl si el ... (vezi toată discuția)