avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculari auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculari auto

Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2010
baies nichifor , utilizator
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:26, 27 Decembrie 2009
De fapt nu o cumparati inca o data , ci platiti taxa de poluare prevazuta de legislatia romana.
Daca inca mai aveti rezidenta acolo NU faceti inca inmatricularea in RO decat daca nu aveti ce face cu o suma de bani ce reprezinta taxa de prima inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa.... daniela0110 daniela0110 mi-am cumparat o masina din Italia.am acte de vanzare -cumparare...deci sunt proprietarul masinii. am buletin italian, rezidenta italiana...momentan locuiesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - posibila suspendare pentru anul 2012 Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team [b]Vestea buna este ca s-a cerut suspendata taxei de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007, iar vestea proasta e ca va ramane in ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)