Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculari auto

Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2010
baies nichifor , utilizator
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:26, 27 Decembrie 2009
De fapt nu o cumparati inca o data , ci platiti taxa de poluare prevazuta de legislatia romana.
Daca inca mai aveti rezidenta acolo NU faceti inca inmatricularea in RO decat daca nu aveti ce face cu o suma de bani ce reprezinta taxa de prima inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa.... daniela0110 daniela0110 mi-am cumparat o masina din Italia.am acte de vanzare -cumparare...deci sunt proprietarul masinii. am buletin italian, rezidenta italiana...momentan locuiesc ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - posibila suspendare pentru anul 2012 Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team [b]Vestea buna este ca s-a cerut suspendata taxei de prima vanzare pentru masinile inmatriculate inainte de ianuarie 2007, iar vestea proasta e ca va ramane in ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)