Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Inspecție neanunțată la ore de curs

Bună seara! În cadrul orelor didactice desfășurate în sistem online pe Meet/Zoom, directorul unității școlare intră neanunțat și neinvitat în inspecție la oră. Există vreun ordin care să permită directorului inspecția neanunțată în prealabil? Dacă acesta există, este constituțional?
Ultima modificare: Marți, 10 Noiembrie 2020
docica, utilizator
Cel mai recent răspuns: docica , utilizator 18:30, 10 Noiembrie 2020
Inspecția se face neanunțata
Inspectia, in invatamant, se face exclusiv cu invitatie din partea cadrului didactic inspectat sau cu notificare realizata din timp. Nimeni ( nici presedintele sau ministrul) nu are voie sa intervina in desfasurarea unei ore de curs ( prin intrare in sala de clasa reala sau virtuala) fara permisiunea cadrului didactic.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Inspecția se face neanunțata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt director din 2021 la o şcoala gimnazială, ... Mihaela640 Mihaela640 Buna seara! Sunt director din 2021 la o şcoala gimnazială, dar am şi 12 ore de predare la clasă (6 ore ca obligativitate de predare şi 6 la plata cu ... (vezi toată discuția)
Asistenta la ora de catre ambii directori tym217 tym217 Buna seara, Sunt profesor si acum 2 saptamani am fost anuntat de catre directorul adjunct ca doreste sa ma asiste la o ora de curs. In aceasta dupa-amiaza, ... (vezi toată discuția)