avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Bună seara. Lucrez cu jumătate de norma și as dori să știu ce trebuie să fac să îl iau pe soțul meu în întreținere pt.a fi asigurat la sănătate. Menționez că el are un venit de zilier cu contract. I se plătește ceva, dar nu și contribuția pt.sanatate. Pot face acest lucru? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cass contract zilieri Giorgina Giorgina Buna dimineata, S-au facut atat de multe modificari si au existat atat de multe discutii pe marginea subiectului CASS, incat nu ma mai descurc si va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Procedura plata asigurare medicala facultativa (cass)? isty1981 isty1981 Buna ziua! Nu am nici un venit dar as dori sa platesc contributia de CAS pentru a fi asigurat medical. Cat trebuie sa platesc lunar? Unde sa incep? Care ... (vezi toată discuția)
Sa fii declarat angajat si tu sa nu stii Andra2912 Andra2912 Buna seara, ma numesc Andra, am 18 ani, in anul 2015 am lucrat ca zilier la o firma ce se ocupa cu studii de piata (promoter si operator call-center). Acum am ... (vezi toată discuția)