avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna Ziua, IPTV legal sau nu? Ce spune legea?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna Ziua, IPTV legal sau nu? Ce spune legea?

Buna Ziua,

IPTV legal sau nu? Ce spune legea?
Cel mai recent răspuns: Joy_N4 , utilizator 20:09, 20 Noiembrie 2020
legea e destul de ... internationala. astfel incat va trebuie un legal adviser. presupun ca sunteti sau vreti sa deveniti furnizor.
daca ati fi client, n-ar trebui sa va bateti capul
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
adriandimitriu, utilizator
Asta am vrut sa știu ca și client, pentru ca să pot spune la clienți dacă risca ceva sau nu, iar dacă ar fi ilegal pentru ei nu aș presta serviciul.

Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurisdictie domenii .com d.p.d.v. al publicitatii online hulcea hulcea Salut! Pentru ca publicitatea pentru siteuri de jocuri de noroc si pariuri sa fie legala, trebuie ca si cazinoul respectiv sa aiba licenta in Romania. Cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus actele pentru succesiune, ... valentina2010 valentina2010 Drept civil, mosteniri Buna ziua, Am depus actele pentru succesiune, la un notariat si desi am cautat actele casei si ale terenului raposatului nu le-am ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)