avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie pentru căsuță de grădină
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie pentru căsuță de grădină

vreau să amplasez o căsută de gradină (din lemn), fără fundație, pe piloni, pe un teren extravilan, ca anexă pentru o stupină. imi trebuie autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: alinalazar27 , utilizator 18:09, 24 Noiembrie 2020
da, o veti declara constructie agricola
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
adriandimitriu, utilizator
multumesc. aveti idee, e greu de obținut o astfel de autorizație si cam la ce costuri să mă aștept?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie casuta de gradina Catalin Stoica Catalin Stoica Va rog sa-mi spuneti daca este necesara obtinerea vreunei autorizatii (constructie si/sau amplasament) pentru a \"pune\" o casuta de gradina pe un teren? ... (vezi toată discuția)
Necesitate obtinere autorizatie de construire juridic dana juridic dana Am nevoie de autorizatie de construire in cazul in care doresc sa amplasez pe terenul proprietate, noua casute din lemn cu destinatia de spatiu pentru birou, ... (vezi toată discuția)
Cabana din bca poate fi construita in extravilan? ContSters219701 ContSters219701 Buna. Nu prea sunt in tema cu legislatia si as vrea sa construiesc in extravilan. Se poate construi pe proiect de cabana , din bca sau doar din lemn? Ce alte ... (vezi toată discuția)