avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... La o procedura de achizitie contract de lucrare s-a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

La o procedura de achizitie contract de lucrare s-a solicitat ...

La o procedura de achizitie contract de lucrare s-a solicitat depunerea Declaratiei din care sa rezulte faptul ca, la elaborarea ofertei, ofertantul a tinut cont de obligatiile referitoare la conditiile de mediu, sociale și cu privire la relatiile de munca pe toata durata de indeplinire a contractului de lucrari Formular 5.
In calitate de ofertant am depus :- Planul de management al sanatatii si securitatii in munca pentru lucrare cu detalierea modului de organizare a activitatilor de prevenire si protectie in santier, cerintele minime de securitate, acte normative ce vor fi respectate. cu detalierea cerintelelor generale de securitate si sanatate in munca pentru executia lucrarilor;
- Planul de monitorizare a mediului elaborat pornind de la cerintele politicii privind calitatea mediului, sanatate si securitate in munca.
Nedepunand Declaratia exista motiv de neconformitate a ofertei tehnice, desi in principiul informatiile pe care le-am transmis raspund detaliat cerintei.
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
Ema2013, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ema2013 , utilizator 18:12, 30 Noiembrie 2020
Daca declaratia este document nominalizat pentru dosar, posibil ca dosarul dvs. sa nu fie acceptat.
Da, in Fisa de date era clar stipulat, Declaratie conform formular. Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de date mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Am postat pe SEAPofisa de date pt lucrari reabilitare cladire.un ofertant mi-a contestat fisa de date pt ca am solicitat urmatoarele: \\"Strategia de abordare ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile unei societatii care se ocupa de arhitectura/proiectare ... cornelia.bot cornelia.bot Care sunt obligatiile unei societatii care se ocupa de arhitectura/proiectare cu privire la protectia muncii pe santier, pentru angajatii detasati sau cand ... (vezi toată discuția)
Coordonator în materie de securitate şi sănătate kzm kzm Bună seara. Având in vedere că potrivit art. 13 din H.G. 300/2006 privind cerinţele minime de securitate si sănătate pentru santierele temporare sau ... (vezi toată discuția)