avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumpărat auto de la o firmă care comercializează ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumpărat auto de la o firmă care comercializează automobile SH

Buna dimineata
O cunoștiință a cumpărat de la o firmă care comercializează automobile SH, o mașină la mâna a I-a.
A primit de la firma in locul certificatului fiscal, o copie a unui certificat de înregistrare fiscală, masina fiind declarată in factura ca si
Stoc de marfă.
Masina a tracut RAR, iar la primarie persoana de la ghișeu a spus că trebuie certificatul fiscal pt a putea inregistra masina pe numele sau.
Atâta timp cât masina a fost declarată stoc de marfă, ea nu a fost înregistrată la impozite si vândută conform actelor in termen de 30 de zile.
De ce nu poate fi înregistrată la finanțe doar pe baza certificatului de atestare fiscală?
Este neaparat nevoie de acel fiscal?
Si daca prin absurd delerul auto nu il eliberează ce ar putea face?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Dealer auto nu da fiscal?? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)