Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Mi-a iesit alcolemie 0.05% si mi-au suspendat permisul. ...

Buna ziua!

Mi-a iesit alcolemie 0.05% si mi-au suspendat permisul. Mi-au dat voie sa plec cu masina sa o las acasa. Eram la tara iar adresa mea unde locuiesc este la oras la 10Km distanta. Am plecat dupa o ora sa duc masina acasa si m-au oprit din nou, mi-au pus fiola si a iesit 0.00% dar mi-au facut dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Am martor care a fost la fata locului cand mi-au dat voie sa duc masina acasa. Este legal cum a procedat politia?

Apreciez orice sfat imi puteti da. Multumesc!
dACĂ VĂ APĂRAȚI CUM TREBUIE O SĂ OBȚINEȚI O SOLUȚIE DE RENUNȚARE LA URMĂRIREA PENALĂ.
Dovada eliberata este fara drept de circulatie, nu aveati voie sa mai conduceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinut permisul de conducere clarinet clarinet salutare, Am patit pe 15 dec 2012, o rusine,..... am baut 1 pahar jumatate de bere la ora 16,30, iar la ora 21,35,am fost oprit in trafic,mi s-a luat proba, ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,80 GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut. In data de 26.10.2018 am fost oprit de un filtru de poliție mi sa întocmit dosar penal pentru ca as fi consumat marijuana, am fost dus la INML mi ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Wilhalm Wilhalm Buna. Intamplarea face ca am sarbatorit o ziua de nastere a unui prieten care nu era din orasul meu si acolo am consumat alcol, pe la 12-1 noaptea m-am pus sa ... (vezi toată discuția)