avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua! vrea sa i fac pasaport copilului care este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua! vrea sa i fac pasaport copilului care este minor, ...

buna ziua! vrea sa i fac pasaport copilului care este minor, dar este pe numele tatalui.. am o hotarare judecatoreasca in care este specificat ca eu ma ocup de cresterea copilului, iar tatal este obligat la plata pensiei de intretinere minor, dar nu este specificat nimic de custodie... vreau sa adaug ca eu si tatal nu am fost casatoriti legal, doar a recunoscut copilul... eu acum sunt plecata din tara si as vrea sa imi pot lua copilulcu mine.. va multumesc
Buna ziua ! Din cele relatate de dumneavoastra , reiese faptul ca aveti exercitarea autoritatii in comun , situatie in care va este necesara procura din partea tatalui . In eventualitatea in care va loviti de refuzul dansului, aveti posibilitatea de a solicita instantei suplinirea acordului printr-o hotarare judecatoreasca ,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor Simi80 Simi80 Buna ziua, sunt despartita de tatal copilului, nu am fost casatoriti, am sentinta in spania in care se specifica ca drepturile parintesti sunt comune dar ... (vezi toată discuția)
Procura minor sergiuoctavian sergiuoctavian Buna ziua, Am o prietena care are un copil minor, nascut in Italia, dar nu a fost casatorita cu tatal copilului iar la nastere copilul a fost trecut pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara- acordul tatalui pentru calatoria minorului burlan023 burlan023 buna seara. daca detin o hotarare judecatoreasca definitiva prin care domiciliul fetitei este la adresa mea mai este necesar si alte acte din partea tatalui ... (vezi toată discuția)