avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, sunt în proces de partaj de 6 ani. Deși ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, sunt în proces de partaj de 6 ani. Deși a trecut ...

Bună ziua, sunt în proces de partaj de 6 ani. Deși a trecut mult timp se bate pasul pe loc, parcă nu interesează pe nimeni. Se taraganeaza foarte mult. Pot apela la avocatul poporului pentru a grăbi derularea procesului? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:11, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu are competenta Avocatul Poporului asupra proceselor in derulare.
De altfel trebuie sa stiti ca procesele de partaj, de regula dureaza foarte mult, mai ales daca exista multe bunuri imobile si mobile de partajat.
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 3 ani,dar depinde de n factori,cate bunuri împărțiți,ce expertize au fost dispuse,în ce stadiu procesual va aflati etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata proces sabin55 sabin55 Buna dimineata, in cazul unui partaj bunuri mobile/imobile care cuprinde pblele: martori,interogatoriu,expertiza si recurs care ar fi durata acestui proces ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului arondoru arondoru În urma procesului de partaj deschis de mine, instanţa a cerut expertize pentru bunuri mobile, apartament, teren şi propuneri de lotizare a acestora. ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume proprietar apartament HIMHIM HIMHIM Buna ziua, As dori sa stiu care sunt posibilitatile si pasii de urmat in momentul in care trebuie schimbat numele unuia dintre proprietarii unui ... (vezi toată discuția)