avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul ...

Buna ziua,

Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ultimile luni), avand un angajat ce a fost in somaj tehnic din aprilie pana in august.

Din moment ce nuntile sunt suspendate si nu ma incadrez in ordonanta noua ce prelungeste somajul tehnic pana in iunie 2021 pt firmele afectate de pandemie as putea sa micsorez contractul de munca la 4 h pe zi?

Care ar fi procedura?

Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 4 Ianuarie 2021
Anna85. a scris:
... as putea sa micsorez contractul de munca la 4 h pe zi?

De ce nu? Reducerea duratei muncii se poate face oricum.
Mai aveti un topic aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am un srl (cod caen 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii ... Anna85. Anna85. Buna, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in ... aalicorina aalicorina Buna ziua! Eu lucrez in domeniul horeca, iar 3 luni am fost in somaj tehnic in urma pandemiei. M am intors la munca pe 29 iunie. Acum in prezent am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in funcție de orele lucrate.buna ziua,dacă ... Adriana.30 Adriana.30 Buna ziua! Sper că este ok categoria in care întreb. Dacă m-ați putea ajuta cu un răspuns, va rog. Sunt angajata de la sfârșitul lunii ianuarie , ... (vezi toată discuția)