avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Prelungirea permisului de sedere ca scop de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Prelungirea permisului de sedere ca scop de reintregire a familiei

Buna ziua! Ce acte avem nevoie pentru prelungirea permisului de sedere ca scop de reintregire a familiei ? Permisul anterior expira curand
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
tabitay, utilizator
Cel mai recent răspuns: tabitay , utilizator 14:42, 8 Ianuarie 2021
Detalii
[ link extern ]
Da, acele documente le-am depus prima data ca sa obtin permisul de sedere, dar acum pentru prelungire trebuie din nou tot acelea?

Cornel Vasile a scris:

Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de sedere temporara in romania 3344 3344 Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca dupa o perioda de sedere temporara in Romania (cu permis obtinut in baza activitatii de studii), se poate solicita ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain in romania Gabriela007 Gabriela007 Buna ziua! In ce conditii poate un cetatean strain sa lucreze in Romania, adica ce documente ii sunt necesare? Firmele au conditii speciale pentru a angaja un ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)