avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu pot face Apel. Tribunalul Bucuresti nu mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu pot face Apel. Tribunalul Bucuresti nu mi-a comunicat hotararea ...

Nu pot face Apel. Tribunalul Bucuresti nu mi-a comunicat hotararea judecatoreasca din 19 octombrie 2020, intr-un dosar civil legea 10/2001 legea nr.165/2013 - contestaţie. Ceilalti patru reclamanti si CNCI au facut apeluri din luna noiembrie 2020, iar eu care locuiesc in Canada nici pana in ziua de azi nu am primit hotararea judecatoreasca. Pe 3 ianuarie 2021 am trimis un e-mail si apoi o scrisoare cu DHL Tribunalului Bucuresti, prin care am cerut la sectia V civila sa-mi trimita hotararea in format electronic sau prin posta. Nu am primit nici un raspuns din partea lor. Ce pot face mai departe?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:37, 11 Ianuarie 2021
În mod normal.ar fi trebuit să aveti un av care să vă reprezinte si la care să aveti domiciliul ales pt comunicare acte de procedură sau să va fi ales un domiciliu pe teritoriul României la prieteni,rude etc.Trimiteti un memoriu la biroul relații publice a T Buc găsiți adresa pe mail,memoriu adresat reședinței tribunalului (găsiți numele net,/portalul instanțelor,memoriu în care explicați situatia si cereți comunicarea sentinței către dvs.
Da, daca ati fi avut avocat treba ar fi fost rezolvata.
Așteptați si o sa declarati si dvs. apel daca nu ati avut avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) si am solicitat ... Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana In anul 2018, in baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI si am solicitat obligarea la emiterea Deciziei de compensare prin puncte, care au fost calculate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) ... diana cernea diana cernea Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia de rectificare/l165-2013 mihlaurcor mihlaurcor Am facut Contestatie la Trib Bucuresti contra “Deciziei de rectificare” emisa de CNCI Bucuresti. “Decizia de rectificare” a rectificat “Decizia ... (vezi toată discuția)