avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) ...

Buna ziua,
In baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI (ANRP) si am solicitat instantei sa stabileasca valoarea de despagubire a imobilului demolat care a apartinut parintilor mei. Grila notariala din 2013 a judetului prevede preturile in lei. Deasemenea am solicitat instantei sa oblige parata CNCI sa emita decizie de compensare prin puncte. Dupa ce Tribunalul a emis hotararea judecatoreasca, noi nu am formulat apel, dar CNCI a formulat apel in noiembrie 2019, contestand valoarea despagubirii calculata pe baza evaluarii facute de expertul evaluator. In martie 2020 a aparut Legea 22/2020 iar in mai 2020 aceasta a fost suspendata de OUG 72/2020. Faptul ca noi nu am formulat apel, mai putem solicita instantei de apel, la primul termen, actualizarea despagubirii (cu indicele preturilor de consum), respectiv sa beneficiem de art. 4 al OUG 72/2020?
Cel mai recent răspuns: CUCU POPESCU ADRIAN , utilizator 13:43, 25 Noiembrie 2022
Așa am pățit și eu, ANRP m-a înșelat cu vreo 2 miliarde de lei vechi, conform grilei notariale din 2013. Apoi ANRP trebuia să calculeze și inflația dar nu a mai calculat-o. După ce ANRP a făcut apel ce soluție a dat instanța de judecată? Dacă nu vă convine hotărârea instanței de judecată după apelul făcut de ANRP, puteți face recurs împotriva ANRP . Dar de obicei dacă se pierde procesul în prima instanță de judecată, așa se pierde până la sfârșit, pentru că așa am pățit și eu, magistrații de la Inalta Curte nu au făcut altceva decât să copieze sențința de la tribunal și de curtea de apel.
Buna ziua, sunt in aceeasi situatie, ce s-a intamplat la Curte?
Nu am primit hotararea de la Tribunal inca.Apelul urmeaza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am urmatoarea speta; anul trecut,in timp ce ne judecam ... CUCU POPESCU ADRIAN CUCU POPESCU ADRIAN Buna ziua! VA ROG sa analizati urmatoarea speta; anul trecut,in timp ce ne judecam in apel cu cei de la ANRP pentru obligatia de a face a aparut legea 193 in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2019 am introdus o actiune in obligatia de ... CUCU POPESCU ADRIAN CUCU POPESCU ADRIAN Buna ziua! In anul 2019 am introdus o actiune in obligatia de a face impotriva ANRP unde aveam un dosar de despagubiri din anul 2006,pentru care nu primisem ... (vezi toată discuția)
In baza legii 165/2013 am dat in judecata cnci (anrp) si am solicitat ... Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana In anul 2018, in baza Legii 165/2013 am dat in judecata CNCI si am solicitat obligarea la emiterea Deciziei de compensare prin puncte, care au fost calculate ... (vezi toată discuția)