Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez într-un spital si am fost detasata 30 zile ...

Bună ziua! Lucrez într-un spital si am fost detasata 30 zile unde am lucrat cu persoanele pozitive. La revenirea la locul de munca doamna de la resurse umane a spus ca diurna de 2%se calculeaza numai pentru turele de zi. Întrebarea mea este dacă se calculează și pentru turele de noapte. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:13, 15 Ianuarie 2021
diurna zilnică este de 2% din salariul de încadrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia cu privire la detasarea unui angajat intr-un stat membru al ue hanaichi hanaichi Buna ziua - Sunt angajat in Romania cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Scopul angajarii a fost detasarea la sediul din Franta al firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Spor de noapte gabrieldumitrascu gabrieldumitrascu Dupa aparitia codului muncii,sporul de noapte se acorda 25% dint-o ora de baza, daca salariatul efectuează muncă de noapte cel puţin 3 ore din timpul său ... (vezi toată discuția)
Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)