Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in legatura cu pasii care trebuie ...

Buna ziua! Va rog sa ma indrumati in legatura cu pasii care trebuie urmati! Situatia data: stau intru un bloc vechi cu p+1, cu doua apartamente pe nivel. Acoperisul este ridicat de noi proprietarii de la et 1, adica eu cu vecina. As dori pe partea mea de apartament sa ma inalt mai mult cu podul pt a face un spatiu de depozitare eventual . Mentionez ca ceilalti vecini de la parter nu au acces la pod deoarece ei au fiecare gradina lor in fata blocului. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

"mansarda" cu pod deasupra bogdan111 bogdan111 Buna seara, As dori sa va solicit asistenta in legatura cu o problema: am cumparat un apartament situat la mansarda unui bloc de tip P+2+M conform ... (vezi toată discuția)
Se poate cumpăra spațiu comun (pod) cu limitare acces pentru restul locatarilor? am fost amenințat de un vecin când am intrat în pod tib71stef2008 tib71stef2008 Locuiesc intr-un imobil vechi cu 4 etaje la ultimul etaj ca si chirias la icral,pe acelasi nivel cu mine dar cu intrare prin curtea interioara a blocului,scara ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)