avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am radiat o masina,ieri ,trebuie sa aduc certificatul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am radiat o masina,ieri ,trebuie sa aduc certificatul de radiere ...

Am radiat o masina,ieri ,trebuie sa aduc certificatul de radiere la primarie, intrebarea mea este trebuie sa platesc impozitul pe tot anul?avand in vedere ca masina este radiata in prima luna a anului?
Va multumesc si astept raspunsurile dvs!
Cel mai recent răspuns: cornelusa2009 , utilizator 14:22, 19 Ianuarie 2021
Nu aveti obligatia sa achitati impozit aferent auto decat pentru perioada de la inceputul anului pana la radiere din evidenta fiscala
MI S-A SPUS CA PE TOT ANUL TREBUIE SA PLATESC. VA ROG SPUNETI-MI EXACT ARTICOLUL CA SA POT DOVEDI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto puni puni Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)
Masini neradiate PatrickSOUR PatrickSOUR Buna ziua, Ma puteti ajuta cu o solutie pentru urmatoarea problema? Tatal meu a decedat recent si a fost totul atat de neasteptat incat au ramas multe ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism dezmembrat și ștergerea datoriilor retroactive Mihai Covaliu Mihai Covaliu Bună ziua Vă rog să mă ajutați și pe mine cu următoarele situații. În 2011 am vândut cuiva o mașină omul avea nevoie de ceva piese, ulterior ... (vezi toată discuția)