avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Odata cu raspunsul la întimpinare ,eu avind calitatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Odata cu raspunsul la întimpinare ,eu avind calitatea de reclamant ...

Odata cu raspunsul la întimpinare intr-un proces civil ,eu avind calitatea de reclamant , mai pot depune inscrisuri pentru a contrazice piritul si cea ce a scris in intimpinare și pentru sustinerea celor mentionate de mine in raspunsul la intimpinare ,pe linga inscrisurile pe care le-am depus deja la dosar?Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
danalida, utilizator
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 18:19, 22 Ianuarie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns la intampinare CostiNegrila CostiNegrila Buna ziua, Am contestat un proces verbal de la IPJ si am primit acasa de la judacatorie o comunicare prin care sunt anuntat ca in termen de 10 zile trebuie ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa - comunicare acte procedurale eugen82 eugen82 Deschid urmatorul subiect de discutie ca urmare a situatiei semnalate in topicul “ce cale extraordinara de atac se poate promova” deschis de diana ... (vezi toată discuția)
Mai este cazul de conciliere directa? eugen82 eugen82 Este vorba despre o actiune comerciala in pretentii intemeiata pe raspundere delictuala civila Reclamantul a chemat in judecata pe X si a facut concilierea ... (vezi toată discuția)