avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1566 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doresc să fac o plângere către Biroul Asociațiilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doresc să fac o plângere către Biroul Asociațiilor de Proprietari ...

Doresc să fac o plângere către Biroul Asociațiilor de Proprietari din cadrul primăriei pe motiv că asociația nu-și face datoria de a repara un acoperiș prin care s-a infiltrat apă în apartamente. Există un model tip ? Și dacă da, oferiți-mi un exemplu.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:17, 26 Ianuarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza dar mai eficient ar fi un proces cu asociatia.
Mergeti la avocat ca sa ii someze.
De.regula, notificarea prin avocat da rezultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu asociatia de proprietari ralucucinis ralucucinis Buna ziua! Voiam sa intreb daca este posibil sa introdc o actiune pentru repararea pagubelor produse in locuinta ca urmare a nerepararii acoperisului de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim intr-un bloc la etajul 4. acoperisul a fost ... StelaZ StelaZ Buna ziua! Locuim intr-un bloc la etajul 4. Acoperisul a fost deteriorat si apartamentul a suferit deteriorari grave cauzate de infiltratiile de la apa de ... (vezi toată discuția)
Unde pot depune o sesizare impotriva administratorului blocului in care locuiesc ? TMionutmok TMionutmok buna ziua am o problema legata de utilizarea baniilor platiti de catre mine si ceilalti locatari privind repararea acoperisului eu locuiesc la un bloc cu 4 ... (vezi toată discuția)