avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde pot depune o sesizare impotriva administratorului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde pot depune o sesizare impotriva administratorului blocului in care locuiesc ?

buna ziua am o problema legata de utilizarea baniilor platiti de catre mine si ceilalti locatari privind repararea acoperisului
eu locuiesc la un bloc cu 4 etaje+ mansarda apartamentul meu se afla la mansarda in momentul achizitionarii apartamentului respectin luna05 2019 nu am intampinat nici o problema in ceea ce priveste acoperisul si conditiile meteo pe parcusrul anului 2021 vecina de langa apartamentul meu a instiintat adminsitratorul blocului ca are infiltratii de apa in urma unor precipitatii recente si la rugat sa cheme o echipa sa verifice acoperisul si stare lui deasupra apartamentului dansei zis si facut dupa multe insistente a sosit o echipa care a inceput sa execute lucrari de reparatie a acoperisului dar....in urma lor au produs pagube si partii noastre de locuinta iar la instiintarea administratorului despre problemele aparute la un interval de cca.4 luni a revenit un ins de data aceasta a avut o tentativa de a interveni sa repare pagubele produse de el si echipa dansului dar din pacate nu a reusit sa escaladeze acoperisul spunand-une caci nu are o sfoara pe care trebuia sa urce sus si caci va reveni cand va putea dansul .....in urma cu cca. 1 luna a revenit si n-ea asigurat caci a reparat toate cele reclamate de catre mine
surpriza a venit in urma cu 2 zile cand in urma ineceperii unei ploi care in momentul in care va scriu inca persisita au aparut mai grav pete de umezeala pe tavan si peretele lateral dar de acesta data mai grav
am instiintat administratorul despre acest incident si l-am rugat sa ne ofere sprijin in aceasta privinta dar nici pana in ziua de azi nu am primit macar un raspuns din partea dansului ....am rugamintea la dvs daca ma puteti indruma catre ce institutie as putea efectua o sesizare impotriva acestui domn administrator sa -mi pot repara pareta de acoperis si sa imi fie despagubite daunele produse de catre acel domn reparator va rog din suflet sa imi lasati un mesaj oricine a mai intampinat o astfel de problema cu astfel de indivizi care nu vad decat cum sa fure bani in loc sa-si asume responasbilitatea postului . Va Multumesc si astept un raspuns din partea dvs . cu stima Ionut
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 13:44, 29 Decembrie 2021
La presedinte
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari
Orice problema referitoare la activitatea administratorului de imobil,initial se incearca sa fie solutionata la nivelul angajatorului=asociatia de propretari
Daca nu se solutioneaza la nivelul asociatiei,,se poate sesiza oficial serviciul de sprijinire asociatii de proprietari din primaria teritoriala
am rezolvat deja am facut o sesizare scrisa catre primarie sper ca in cel mai scurt timp sa fiu contactat
va multumesc frumos ptr. raspunsul dvs seara frumoasa va doresc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primaria va raspunde ca trebuie notificat presedintele , daca acesta nu raspunde notificati comitetul ex. si cenzor si apoi apelati la serviciul din primarie .
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul de la 4 l-a inundat pe cel de la 3... cavallis cavallis buna ziua, in scara la mine...vecinul de la 4 (plecat din tara) ia cedat furtunul de sub ghiuveta bucatarie, a picurat si in timp ia facut bucataria praf, ... (vezi toată discuția)
Mansarda nefinalizata Sarman Maria Sarman Maria Buna ziua...va rog frumos .daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns...problema este asa...acum vreo 7 ani s-a construit o mansarda la blocul nostru unde ... (vezi toată discuția)
ploua in casa - cerere asociatie. as dori daca e posibil sa ma lamuresc si eu cu privire la o situatie. ... ralucastefi ralucastefi As dori daca e posibil sa ma lamuresc si eu cu privire la o situatie. Am cumparat in 2017 un apartament la mansarda intr-un bloc nou. Problema este la fiecare ... (vezi toată discuția)