avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua...In cazul în care cineva are o casă deja ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua...In cazul în care cineva are o casă deja intabulata ...

Bună ziua...In cazul în care cineva are o casă deja intabulata dar care are nereguli ( geam de vedere la 60 cm de gard,construcție pe gardul comun fara acordul vecinului,fosa din tuburi de fântână neseptica) ,se poate face ceva pentru a obliga proprietarul sa între în legalitate? Primaria zice ca nu sunt cai de atac...intreb pentru un prieten
Cel mai recent răspuns: CriTin , utilizator 08:45, 28 Ianuarie 2021
N-are treabă Primăria, să contracteze prietenul servicii avocațiale pentru a se intenta acțiune, solicitându-se instanței să se dispună obligarea vecinului la desființarea ferestrelor care au vederea în curtea lui, precum și obligarea pârâtului să intre în legalitate în raport cu toate aspectele semnalate.
Am inteles...Primăria asa a zis,ca nu se poate face nimic în privința neregulilor semnalate...o sa consultam un avocat sa vedem ce se poate face...totuși primăria i-a intabulat casa cu nereguli si acum vrea sa se scoată...a comis un abuz si acum ......va mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2021
CriTin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara...am o problema cu vecinul de mai sus de mine...si ... CriTin CriTin Buna seara...am o problema cu vecinul de mai sus de mine...si a construit o casa la 1m de gardul dintre noi si are fereastra de vedere. Zilnic deschide geamul ... (vezi toată discuția)
Un vecin nesimtit CriTin CriTin Am un nesimtit de vecin care abuzeaza de bunatatea celorlalti vecini..a facut casa la 1 m de gardul comun si si-a facut fereastra de vedere in curtea mea...a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana ... ioana zamfirescu ioana zamfirescu Buna ziua, de 2 ani am cumparat o casa la tara, am facut fantana in gradina. De cateva zile apa a inceput sa miroase a canalizare, atunci ne am dat seama ca ... (vezi toată discuția)