Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Am o nelamurire va rog, am avut o relatie cu o femeie ...

Buna ziua.Am o nelamurire va rog, am avut o relatie cu o femeie de ceva ani, in urma caruia s-a nascut baietelul nostru, care poarta numele meu pe certificatul sau de nastere, noi nu am locuit impreuna, eu locuiesc in Ploiesti, ei locuiau in Ciolpani, jud. Ilfov, iar mama sa il avea sub tutela , eu ii plateam pensia alimentara . In urma cu aproximativ, o luna de zile, mama lui a decedat, iar acum eu ca tata l-am luat la mine , acum as vrea sa stiu daca imi trebuie ceva vre-un act la mana sau nu ,de la tribunal ca fiind tutorele lui de drept ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 3 Februarie 2021
nu aveti nevoie de nimic, decat uneori de o copie dupa certificatul de deces al mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test adn paternitate lumifatu lumifatu Un tanar doreste sa faca un test ADN pt a-l prezenta la tribunal pt a dovedi ca cel care-i era trecut in certificatul de nastere drept tata, nu ii este tata ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat copil - etapele pt o actiune judecatoreasca larissalore larissalore Buna ziua Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea problema: O doamna casatorita a conceput un copil cu amantul, si in momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Al cui nume il va purta copilul conceput cu un alt barbat, altul decat sotul mamei? T-cTc-T T-cTc-T Daca o persoana este in divort si locuieste cu altcineva [b][u]fiind si insarcinata cu persoana cu care locuieste[/u][/b] ce nume va purta copilul in cazul in ... (vezi toată discuția)