Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fiul (unicul) poate obtine drept de semnatura in locul mamei ...

Fiul (unicul) poate obtine drept de semnatura in locul mamei cu AVC
Cel mai recent răspuns: Dandy Acr , utilizator 08:30, 5 Februarie 2021
Drept de semnatura pentru...?
la succesiune

Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
În principiu, mama poate sa il imputerniceasca pe fiu printr-o procura speciala.
Dar depinde de starea mamei, daca vorbește, daca isi poate scrie numele...
Mama nu comunica ,nu mai vorbeste

Ultima modificare: Vineri, 5 Februarie 2021
gi-jane2, moderator
Atunci singura soluție este să apelați la un avocat și să obțineți de la instanța o dispoziție prin care sunteti numit curator special al mamei, pentru reprezentare la dezbaterea succesiunii. Iar acest aspect trebuie menționat în mod expres.

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune arlandh arlandh Buna seara! Tatal meu a decedat in 2001 iar dupa el au ramas doi mostenitori: sotia (mama mea) si fiul(eu). Din diverse motive nu am dezbatutu succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune după tata și frate decedați: cumnata mea are dreptul la moștenire? Laurentiu Soare Laurentiu Soare Buna ziua. As dori sa dezbat succesiunea in urma mortii tatalui meu. Mama este in viata, iar fratele meu este decedat si nu a avut copii. Ma interesa daca ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu mostenitor plecat in strainatate Ionela_22 Ionela_22 Luna aceasta a decedat bunica mea. Unica ei fiica este in strainatate si nu se poate intoarce, din cate stiu, in termen de 1 an. Bunicul meu traieste, dar are ... (vezi toată discuția)