avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bunaziua , o mica informație va rog . Curând am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bunaziua , o mica informație va rog . Curând am născut , și ...

Bunaziua , o mica informație va rog . Curând am născut , și tatăl copilului la recunoscut .. însă acum îmi pare rău ca l-am trecut pe numele lui pentru ca nu ne înțelegem .și in plus am descoperit ca in urma cu 3 ani avuse o aventura cu o minora . Am și dovezi . Eu cu părinți lui nu ma ințeleg deloc având in vedere ca mi sa sugerat din partea lor sa avortez . Nu suntem căsătoriți , dar as avea ceva lege in favoarea mea ? As dori ca copilu sa nu fie dus la părinți lui când va creste ci sa fie văzut de el doar in compania mea . Se poate ?
Buna ziua. Nu prea se poate ceea ce doriti dvs, pentru ca este tatal minorului. Dacă nu puteți ajunge la un acord în ceea ce privește cresterea si educarea minorului, sau drepturile de vizită, va trebui probabil să vă adresați unei instanțe, care va stabili cu privire la autoritatea parinteasca, locuinta minorului si pensia de intretinere.
As dori ca copilu sa nu fie dus la părinți lui când va creste ci sa fie văzut de el doar in compania mea . Se poate ?

nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aici nu este vorba despre sentimentele dvs vis avis de bunicii copilului si nici de comportamentul tatalui. Fiecare este responsabil de comportamentul sau si nu poate fi controlat de un altul.

Aici este vorba despre copil.. Daca el ar putea vorbi/gandi credeti ca i ar place sa isi cunoasca tatal? Dar bunicii? Fireste ca da. Cum sunt bunicii sau tatal nu este treaba dvs sa judecati, ci doar sa l cresteti echlibrat si sa i insuflati valori de viata copilului. Va discerne singur cand va putea daca va avea reperele necesare.

Nici legea nu va sprijina in ceea ce va doriti dvs, ci reglemeteaza in mod clar dreptul copilului la viata de familie alaturi de ambii parinti si de familia extinsa, atata timp cat nu se probeaza punerea in pericol a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita minori ContSters372480 ContSters372480 buna seara as avea si eu o intrebare avem si noi o executare silita pentru un minor de 6 ani tatal si bunici refuza sal dea si il influenteaza sa nu mearga ... (vezi toată discuția)
Copil in afara unei relatii NegrL NegrL Buna seara, Am rămas însărcinată in urma unei relații (doar eu am fost intr-o relație) iar din momentul in care l-am anunțat pe tatăl copilului despre ... (vezi toată discuția)
Am 15 ani si prietena mea de 17 este insarcinata.intrebarea mea ... Sharara12 Sharara12 Am 15 ani si prietena mea de 17 este insarcinata.Intrebarea mea este ce consecinte pot fi daca pastram copilul?Vom avea probleme cu protectie copilului?Va rog ... (vezi toată discuția)