avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ne putem folosi de Hg 50 din 26.10.2020, pt ca orele ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ne putem folosi de Hg 50 din 26.10.2020, pt ca orele de sport ...

Ne putem folosi de Hg 50 din 26.10.2020, pt ca orele de sport sa poată fi făcute fără masti la gura ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:47, 8 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa faceți sport cu mastile pe fata.
Puteti face afara si sa păstrați o distanta de 3 metri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptii de la purtarea mastii in spatii inchise alina_25 alina_25 Daca am adeverinta medicala care dovedeste ca sufar de o afectiune medicala care nu imi permite folosirea mastii in spatii inchise pot intra in acele ... (vezi toată discuția)
Necesitatea ca toti oamenii sa poarte masti de protecție daca ies în public CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Este necesar sa purtati toti masti de protectie pentru a impiedica transmiterea noului coronavirus. În acest mod nimeni nu va mai fi infectat sau cel puțin ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza politistului mariussmg mariussmg Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns: Conduceam in Bucuresti cu 70 km / ora pe banda 3 de circulatia avand in fata la 5 m ... (vezi toată discuția)