Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am cumparat ca si persoana fizica autorizata , un ...

Buna ziua. Am cumparat ca si persoana fizica autorizata , un produs de pe un b2b.qmag.ro .Mi a fost trimis produsul gresit , l-am returnat, si am cerut anularea comenzii si rambursarea banilor.
De doua luni , cand dau de ei ,imi zic ca o sa fiu contactat insa nu mi s-a raspuns la nici un email, si mai nou nu imi mai raspund la telefoane .
Ce pot face pentru a imi recupera banii?
Va multumesc.
Buna ziua,

Singura varianta ar fi sa formulati o actiune in instanta prin care sa solicitati restituirea sumei de bani achitate.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vrut să achit prețul unui produs primit prin curierat, dar curierul mi-a spus că e cu ramburs 0. după 8 luni mi se cer banii, trebuie să plătesc eu sau cine a greșit? Petr4567 Petr4567 Buna ziua.Pe scurt situatia: -un produs expediat prin curier cu ramburs 0,fara factura fiscala de insotire a produsului.Am primit coletul si dorind sa achit ... (vezi toată discuția)
Inducerea in eroare a clientului balambur balambur Buna ziua, Am cerut o stornare a unui telefon cumparat de la magazinul online dupa o perioada tumultoasa de intrati in service (7 la numar). De fiecare data ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)