avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Documente schimbare denumire societete
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Documente schimbare denumire societete

buna ziua care sunt documentele care trb sa mrg la registrul comertului ptr scjmbarea din sc in societate si care este taxa
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 00:31, 25 Ianuarie 2015
Documente necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunii privind modificarea denumirii unui profesionist le gasiti aici:

[ link extern ]
Prevederea la care inteleg ca va referiti se aplica doar societatilor care au in denumire sintagma "societate comerciala", si nu tuturor societatilor care au forma juridica SC - societate comerciala, termenul limita fiind 15 feb 2015.
Unaticol de anul trecut explica pe larg aceasta obligatie si documentele necesare:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 76/2012 crystyna2000 crystyna2000 Subiect: LEGEA 76/2012 La 1 septembrie 2012 va intra in vigoare atat Legea nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de ... (vezi toată discuția)
Pastrare documente ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . 1 unde pot pastra documentele de contabilitate primara daca sediul il am diferit de punctul de lucru unde imi desfasor activitate de comert cu ... (vezi toată discuția)
Inființare societate cu denumire gresita (lipseste o litera dintr-un cuvânt) Mikkah Mikkah Am înființat o societate cu o denumire gresita (lipseste o litera dintr-un cuvânt). Așa am facut rezervarea. Toate documentele de înființare au fost ... (vezi toată discuția)