Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am fost detasata 30 zile la spital covid fiind plătita ...

Bună ziua! Am fost detasata 30 zile la spital covid fiind plătita de către unitatea care m a detașat. Pentru decont de transport sunt trimisa la ISU. Ce legătură are ISU cu detașarea mea ținând cont ca unitatea mi a plătit salariul și tot ce tine de detasare. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 19 Februarie 2021
Salariatul detasat are dreptul la plata cheltuielilor de transport si cazare, precum si la o indemnizatie de detasare, în conditiile prevazute de lege sau de contractul colectiv de munca aplicabil.

Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimintare in perioada delegatiei alice27 alice27 Buna seara, Imi puteti spune care ar fi modalitatea de plata a orelor suplimentare in perioada delegatiei? (vezi toată discuția)
Acordare diurna adinaadina adinaadina Puteti sa-mi spuneti, va rog, da ca se acorda diurna in cazul unei delegatii in cazul in care ai cazarea si masa asigurata? transportul sa facut cu ... (vezi toată discuția)
Detasare sau delegare luminita29 luminita29 Pentru o lucrare ce se va tine in cadrul altei societati este nevoie de o echipa din institutia noastra pentru o perioada de 90 de zile calendaristice.Cum este ... (vezi toată discuția)