avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O persoana de 23-40 de ani care nu gaseste loc de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O persoana de 23-40 de ani care nu gaseste loc de munca si care ...

O persoana de 23-40 de ani care nu gaseste loc de munca si care poate ca nu se va putea angaja niciodata din cauza ca nu are pile politice sa se angajeze, cand va ajunge la 65 de ani , va primi pensie de la statul roman?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:50, 24 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca va avea un stagiu minim de cotizare de 15 ani.
Cei care nu îndeplinesc condițiile cerute de lege, nu pot primi pensie la bătrânețe. Condiția este să lucrați cu forme legale și să plătiți asigurările sociale, minim 15 ani, ca să aveți dreptul de a beneficia de pensie la 65 de ani.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie romania dannymoga dannymoga Buna ziua , primesc Social Security din USA unde am locuit 24 de ani , Cartea mea de munca din Romania arata 9 ani vechime ( inainte de 1990 ), pot solicita ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)
Pensie in spania si in romania c.peicu c.peicu Daca am pensie de invaliditate din spania, mai pot obtine o alta si din tara unde am cotizat 15 ani?Din cauza accidentului nu mai pot munci. (vezi toată discuția)