avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am vorbit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am vorbit gresit ...

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Am vorbit gresit despre persoana cuiva ( fiind sub influenta alcoolului), am incercat sa aplanez, sa imi cer scuze sa fac tot posibilul sa ii explic ca imi pare rau. Dar nu pot iesii din casa, m-a amenintat si imi este efectiv frica sa ies din casa(are foarte multi prieteni). Ce as putea sa fac, sa pot iesii in siguranta pe strada?
Cel mai recent răspuns: Voloaca , utilizator 00:26, 27 Februarie 2021
Plângere la politie pt amenințare, santaj(dacă e cazul).Incercati să probatii amenințările cu martori,mesaje sms înregistrări video,audio pt a avea ceva probe..
Multumesc pentru raspuns. Asa voi face. O seara buna va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa ma ajutati cu un sfat! am vorbit gresit ... Voloaca Voloaca Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Am vorbit gresit despre persoana cuiva ( fiind sub influenta alcoolului), am incercat sa aplanez, sa imi cer ... (vezi toată discuția)
Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Santaj si amenintare blueelf08 blueelf08 Exista in codul penal vreun articol care sa pedepseasca santajul si amenintarea? Pentru ca deja nu mai suport sa fiu santajata si amenintata fie prin sms, fie ... (vezi toată discuția)