avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... care va fii salariul de baza conf.legii 330/2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

care va fii salariul de baza conf.legii 330/2009

sunt inspector principal treapta de salarizare 1, am salariul de incadrare de 1111 lei, in decembrie am avut urmatoarele sporuri- 25% spor dispozitiv, 15% spor stabilitate, 15% spor de conditii vatamatoare si 20% spor de vechime. Care sunt sporurile de care mai pot beneficia de la 1 ian.2009, suma sporurilor trebuie sa fie maxim 30% cu tot cu vechime? ce ce introduce in salariul de baza si pina la ce procent? Eu nu inteleg nimic din legea asta, se contrazice de la un art. la altul.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 21:46, 5 Ianuarie 2010
In salariul dvs de baza in ianuarie, se vor introduce toate sporurile enumerate de dvs, mai putin cel de conditii vatamatoare, care se va plati separat, aplicat la noua baza.
suma sporurilor trebuie sa fie maxim 30% fara sporul de vechime acesta este cuprins in salariul de baza cf legii noi.
suma sporurilor cumulate pe total ordonator de credite, este de maxim 30 %.... :)
oricum, personal, le voi include pe toate in salariu, inclusiv drepturile din acordul colectiv de munca,si n-are decat pe urma, sa le taie instanta, pe care le doreste.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grade aferente salariilor din institutiile publice kp_laura kp_laura am citit legea 330/2009 si am o nelamurire : cine stabileste si pe ce criterii se face departajarea celor trei grade de salarizare ale personalului cu studii ... (vezi toată discuția)
Oare chiar nu poate nimeni?!! 66ani 66ani Intrebam daca poate cineva sa ma ajute cu o grila de incadrare (SALARIUL BRUT), ca inspector superior 3, cu vechime maxima incepind cu data de 01.01.2013, pina ... (vezi toată discuția)
Noul salariu cartala cartala ma poate ajuta cineva cu noua lege a salarizarii, ce salariu ar avea un inspector principaL 3 cu 3 ani vechime, ultima incadrare de 820 lei ???incepand cu ... (vezi toată discuția)