sunt inspector principal treapta de salarizare 1, am salariul de incadrare de 1111 lei, in decembrie am avut urmatoarele sporuri- 25% spor dispozitiv, 15% spor stabilitate, 15% spor de conditii vatamatoare si 20% spor de vechime. Care sunt sporurile de care mai pot beneficia de la 1 ian.2009, suma sporurilor trebuie sa fie maxim 30% cu tot cu vechime? ce ce introduce in salariul de baza si pina la ce procent? Eu nu inteleg nimic din legea asta, se contrazice de la un art. la altul.
In salariul dvs de baza in ianuarie, se vor introduce toate sporurile enumerate de dvs, mai putin cel de conditii vatamatoare, care se va plati separat, aplicat la noua baza.
oricum, personal, le voi include pe toate in salariu, inclusiv drepturile din acordul colectiv de munca,si n-are decat pe urma, sa le taie instanta, pe care le doreste.:)
Noul salariu
cartala
ma poate ajuta cineva cu noua lege a salarizarii, ce salariu ar avea un inspector principaL 3 cu 3 ani vechime, ultima incadrare de 820 lei ???incepand cu ... (vezi toată discuția)