avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1352 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. In ce cazuri se poate cere amanarea unui ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. In ce cazuri se poate cere amanarea unui proces,materia ...

Buna ziua.
In ce cazuri se poate cere amanarea unui proces,materia contencios administrativ si fiscal (tamponare usoara intr-un sens giratoriu).
Am termenul de judecata in data de 10.03.2021, dar vreau sa imi angajez un avocat, deoarece consider ca nu ma pot apara singura si mi s-a facut o nedreptate, am avut o tamponare intr-un sens giratoriu, eu am primit atat amenda contraventionala, am contestat amenda, am depus intampinare si am primit raspuns la intampinare, cat si dosar de cercetare penala pt fals in inscrisuri.
Celalalt conducator auto a primit doar o amenda contraventionala, pt ca nu s-a prezentat la politie in 24 de ore, dar el a si fugit de la locul accidentului, nici nu s-a prezentat la politie, a fost invitat la politie dupa ce eu am mers si am relatat fapta si nu mi-a acordat prioritate in sensul giratoriu.
Conducatorul autoturismului a dat doua declaratii in contradictoriu, iar la dosar este doar 1 declaratie de-a lui, a primit doar o amenda contraventionala pt ca nu s-a prezentat la politie in termen de 24 de ore,nu a primit nicio pedeapsa pt neacordarea prioritatii in sensul giratoriu.
Mie mi s-a facut dosar de cercetare penala, pt fals in inscrisuri, pt ca in prima declaratie am declarat ca eram pe o strada, nu stiam exact denumirea, apoi m-am uitat exact pe locatie si in a 2-a declaratie, am scris exact denumirea strazii.
Ce pot sa fac daca raportul politistului nu este in conformitate cu declaratia scrisa a celuilalt conducator auto? In raport, politistul scrie ca conducatorul auto a declarat ceva, iar in declaratia scrisa a conducătorului auto scrie altceva.
Multumesc si imi cer scuze pt roman.
Buna ziua,
Ar fi bine sa contactati un avocat din localitatea dvs.
Situatia dvs. nu este prea usoara.
Era bine daca va angajați de la inceput sau dacă va angajați macar pana la primul termen.Daca ati facut contestația singura, ,,după ureche"cu ,,modele" de pe net avocatul nu poate să vă faca minuni.Este posibil ca judecătorul să vă refuze solicitarea de amânare ati avut probabil câteva luni la dispozitie de la data formulării plângerii pana la primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare la trecerea de pietoni Eugen_79 Eugen_79 Buna ziua! Am fost implicat recent intr-o tamponare usoara: dupa iesirea din sensul giratoriu m-am incadrat pe banda din mijloc, pe care am mentinut-o pana ... (vezi toată discuția)
Constestatie retinere permin auto CristianMoroianu CristianMoroianu Buna seara, Astazi 6.12.2015, in jurul orei 16:00, mi s-a retinut permisul auto pe motiv ca nu am acordat prioritate in sensul giratoriu. Cand m-a oprit ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis castigata, apel neintemeiat facut de politie dupa 44-47 zile JohnnyofRC JohnnyofRC Buna dimineata tuturor! Topicul initial la care fac referire in randurile ce urmeaza este acesta - ... (vezi toată discuția)