avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... În cazul în care o persoană transformă codurile ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

În cazul în care o persoană transformă codurile civil/penal ...

În cazul în care o persoană transformă codurile civil/penal (legislaţie gratuită) în format grilă, poate această persoană să-şi facă un PFA pentru a vinde respectiva carte, deşi nu are studii juridice?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:03, 7 Martie 2021
E o vorbă: hârtia suportă orice. Nu trebuie să aveți studii juridice ca să le scrieți, aveți voie și fără să vă faceți PFA.
În schimb, pentru editare și vindere vă trebuie o formă de organizare.
Citiți această discuție:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Totuși, de ce ați face asta (strict prin prisma câștigului, de altele nici nu mai zic) când aveți concurență de la somități în Drept? Mi-e greu să cred că vreun candidat la INM/barou ar da bani pe grile scrise de cineva de care n-a auzit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul în care o persoană transformă codurile civil/penal ... Alexanndra0 Alexanndra0 În cazul în care o persoană transformă codurile civil/penal (legislaţie gratuită) în format grilă, poate această persoană să-şi facă un PFA pentru ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de masterat in cadrul stiintelor juridice eduuard eduuard Dupa terminarea studiilor in cadrul Facultatii de Stiinte juridice ce master poti urma, care sa nu necesite vechime in domeniu? De exemplu in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)