avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 5 SPALPI DE INALTA TENSIUNE!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

5 SPALPI DE INALTA TENSIUNE!!!

BUNA ZIUA CE SFATURI IMI DA-TI EU AM 5 STALPII DE INALTA TENSIUNE PROBLEMA ESTE CA PRIMARIA INCASEAZA DE LA ELECTRICA CHIRIE PE ACESTI STALPIII

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua . Pe proprietatea mea cumparata existau deja 5 stalpi de inalta tensiune, care , in contractul de vanzare cumparare figureaza ca si cumparati (de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar ... Dumitru Caruceriu-Luca Dumitru Caruceriu-Luca Buna ziua! Dacă pe terenul meu de aproape jumătate de hectar intravilan, sunt trei stâlpi de înaltă tensiune și nu pot face constructii pe el, cine ma ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)