avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare taxa peaj pentru numar inmatriculare eronat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare taxa peaj pentru numar inmatriculare eronat

Buna! Cum imi pot Recupera taxa peaj pentru numar inmatriculare eronat? Anul trecut am trecut podul de la Cernavodă si din greșeală am trimis sms cu nr de înmatriculare eronat,atat la dus cat si la întors.Dupa câteva luni mi a venit amenda prin posta pentru cele 2 treceri.Am achitat 260 ron,am trimis dovezile ca am achitat taxa, prin email.Toate bune și frumoase pana când am văzut ca mi pot recupera taxa plătită eronat pe un alt nr de inmatriculare(nu e o suma mare,dar de ce sa n o recuperez) completand o cerere de recuperare taxa peaj pt nr eronat....răspunsul lor fiind acela ca pt a mi putea primi banii înapoi trebuie sa treacă perioada de 1 an ca poate acel autoturism va trece podul in acest timp si abia apoi în 90 zile lucrătoare imi pot recupera banii.Mi se pare ceva aberant.Ma puteti ajuta în vreun fel ? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2021
b_mario77, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am platit taxa de pod de la fetesti inainte de a trece ... livache1212 livache1212 Buna ziua, Am platit taxa de pod de la Fetesti inainte de a trece de pod, pe nr de inmatriculare al masinii de atunci (un Ford Focus), dar trecerea efectiva ... (vezi toată discuția)
Amenda inutila la taxa podului din fetesti blc93 blc93 Buna seara, mi-a venit astazi o amenda prin posta pentru ca as fi trecut podul de la Festesti fara sa platesc, desi am platit-o la momentul respectiv prin SMS, ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru taxa pod fetesti Vasile_Cristian Vasile_Cristian Buna ziua! In data de 17.04.2021 am trecut podul de la Fetesti si am achitat taxa online, in aceeasi zi. Pe 13.07.2021 am primit amenda prin posta pe motiv ca ... (vezi toată discuția)