Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Plata popriri

Buna ziua. Am popriri pe cont, insa nu am mai facut plati de 2 ani( am fost in ccc) si acum vreau sa incep sa platesc. Avand in vedere ca am mai multe popriri si contul de la ING mi-a fost inchis, cei de la ING au spus ca nu am nimic la ei, ce ar trebui sa fac? Unde sa sun? Daca erau toate la o banca imi era mai usor sa fac un plan de plata, dar asa nu stiu...

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2021
elizaelena1994, utilizator

Alte discuții în legătură

Ing mi-a inchis contul MariusYi MariusYi Buna ziua. Începand de astăzi am primit o notificare de la ING prin SMS spunandu-mi că mi-au închis contul. Nu am fost anunțat înainte, astăzi l-au ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala (banca-angajator) Robert1616 Robert1616 Buna ziua, am si eu o problema in legatura cu o poprire. Luna trecuta am fost anuntat ca din cauza unei datorii neplatite o sa fiu dat in judecata, ceea ce ... (vezi toată discuția)