avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce se întâmplă dacă cineva își face o viza de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce se întâmplă dacă cineva își face o viza de flotant doar ...

Ce se întâmplă dacă cineva își face o viza de flotant doar pentru a obține un beneficiu intr-o situație de departajare, iar aceea persona nu sta la adresa declarată?
Viza de flotant inseamna viza de resedinta. Caracterul fictiv l acesteia poate fi probat numai in cadrul unui proces, in care sa invocati motivul (beneficiul) e care respectiva persoana l-ar obtine ca urmare a initierii unui astfel de demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! este obligatorie viza de flotant daca stai in chirie ... Georgiana1205 Georgiana1205 Buna ziua! Este obligatorie viza de flotant daca stai in chirie mai mult de 1 an? Sau in general este obligatoriu sa ai viza daca stai in chirie. (vezi toată discuția)
Buna ziua dublescu dublescu Am un contract de închiriere cu cineva , la un imobil ,dar în acelasi timp as vrea sa iau pe altcineva în spatiu ,adica sa-i fac buletin tot la aceiasi ... (vezi toată discuția)