avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum oblig un proprietar din asociatia de locatari sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum oblig un proprietar din asociatia de locatari sa faca dezinsectie ...

cum oblig un proprietar din asociatia de locatari sa faca dezinsectie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:36, 6 Aprilie 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a fi eficienta, dezinsectia trebuie facuta in tot blocul, inclusiv in subsol, pod, dependinte comune. Asociatia de locatari are atributii in acest sens si incheie contracte cu firme autorizate.
Pentru refuzul unui proprietar de a admite accesul echipei de dezinsectie in apartamentul sau se poate sesiza DJSP si DJSV ca pot aplica amenzi contraventionale.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatea de sanatate publica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinsectie zanaisa zanaisa Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa oblige locatarii sa faca dezinsectie in locuinte ,in cazul in care este focar in bloc. Se poate aplica Legea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la ... Iulia.P. Iulia.P. Buna ziua! De vreo 3 luni ne confruntam cu rozatoarele de la subsolul blocului, noi locuind la parter. Am solicit scris la administratie sa se faca ... (vezi toată discuția)
Igienizare/curatenie/dezinfectare/deratizare pod m10d16 m10d16 Buna ziua! Am si eu o problema destul de ciudata. Locuiesc intr-un bloc de apartamente la etajul 4/4. Cand am achizitionat apartamentul blocul avea ... (vezi toată discuția)