avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ipoteca pe apartament aparuta dupa 23 de ani!
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ipoteca pe apartament aparuta dupa 23 de ani!

buna ziua. In urma intocmirii documentatiei cadastru-intabulare a apartamentului, apare o ipoteca din 1998, de care nu cunosc cine si de ce o are. Sunt 23 de ani si nu am avut probleme. Va rog un sfat unde sa ma adresez pentru informatii si cum pot ridica acesta ipoteca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:48, 9 Aprilie 2021
Solicitati un extras de carte funciara. In acest act trebuie sa apara in favoarea cui este inscrisa ipoteca si in baza carui act. Dvs cand si cum ati dobandit apartamentul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Intabulare refuzata iulia bumbu iulia bumbu In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca apartament aqua80 aqua80 vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din ... (vezi toată discuția)