avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare refuzata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare refuzata


In anul 2004 mi se respinge cererea de intabulare a unui imobil avand in vedere ca acest imobil a fost atribuit statului in temeiul prevederii art.680 din codul civil si art. 26 din decret 40/1953 cf. certif de succesiune vacanta din 1984 si transcris in 16 mai 1984 de fostul notariat de stat din localitatea X IN REGISTRUL DE TRANSCRIPTIUNI SI INSCRIPTIUNI AL JUDECATORIEI x . Mentionez ca eu am titlu de proprietate pe acest teren intravilan din 1994 ce pot sa fac sa-l intabulez acum?
Cel mai recent răspuns: Paula Tudor , Consilier juridic 11:39, 20 Decembrie 2010
n-ati raspuns care este modul de dobandire
titlu de proprietate
asta am inteles, dar ce calitate aveti, de cumparator?
eu sunt proprietar si vreau sa vand
Doamna, cum ati dobandit proprietatea, adica sunteti proprietar prin cumparare, donatie, mostenire ... improprietarire in baza vreunei legi speciale...

Alte discuții în legătură

Intabulare flaviatoma flaviatoma Este adevarat ca pentru succesiune nu este neaparat ca apartamentul sa fie intabulat? Tatal meu a decedat si apartamentul nu este intabulat. Cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Intabulare ska8er ska8er Buna ziua, Sunt persoana fizica si doresc sa vand un teren neintabulat. Terenul se poate intabula direct pe cumparator? Cum as putea sa fac? (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)