avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Legalizare Pdf in limba engleza (TOEFL)
Discuție deschisă în Traduceri

Legalizare Pdf in limba engleza (TOEFL)

Buna ziua, ma adresez in speranta ca ma puteti ajuta cu cateva informatii.
Am nevoie de o copie legalizata pentru certificatul de limba TOEFL pentru facultate. Detin certificatul in format PDF, cu posibilitatea de a fi descarcat de pe site-ul celor autorizati sa imi elibereze documentul (ETS.ORG ). Este posibila legalizarea aceleiasi versiuni printate, cu dovada sursei? Un alt aspect este documentul scris in limba engleza; trebuie sa duc printul la un traducator autorizat? Care este maniera in care pot sa obtin o copie legalizata in situatia data?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CameliaCatinean , utilizator 14:25, 10 Aprilie 2021
Nu se poate legaliza decat in baza documentului exemplar original
Inteleg. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! mi s-a terminat un apel care a fost facut de catre ... TFA90flav TFA90flav Buna ziua ! Mi s-a terminat un Apel care a fost facut de catre Procuror la Curtea de Apel Targu Mures in data de 13.12.2021 , zi in care s-a si realizat ... (vezi toată discuția)
Clarificarea traducerii legalizate Samsim Samsim Buna seara, Mi s-au cerut la admitere la faculate diplomele de liceu obtinute in strainatate copii legalizate ale actelor in limba oficiala a tarii in care ... (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)