avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot obține ca mama, custodia definitiva al unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot obține ca mama, custodia definitiva al unui copil de ...

Cum pot obține ca mama, custodia definitiva al unui copil de 12 ani? Menționez ca fostul soț s-a recăsătorit.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:15, 12 Aprilie 2021
In primul rand, trebuie sa aveti motive intemeiate, faptul ca tatal s-a recasatorit, nu e unul din ele.
Da, custodia exclusiva nu se da ușor.
Va trebuie motive temeinice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna dupa exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti ContSters331678 ContSters331678 Buna ziua. Am urmatoarea situatie: am divortat acum 2 ani de fostul sot, impreuna cu care am o fetita de 6 ani si am o hotarare de divort cu exercitare ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva minor natalia1303 natalia1303 Bună ziua. Am o fetita de 5 ani, si custodie comuna cu fostul soț. As dori sa stiu, dacă este posibil, cu acordul fostului sot, sa obțin custodie exclusiva ... (vezi toată discuția)
Custodie minor Diana12 Diana12 Bună ziua! Am divorțat acum 6 ani, având un copil de 9 luni care mi-a fost încredințat, custodia fiind comună. Fostul soț trimite pensia alimentară, ... (vezi toată discuția)