avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce trebuie sa mentionez in ``Raportul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce trebuie sa mentionez in ``Raportul administratorilor``?

Buna ziua, ce trebuie sa mentionez in ``Raportul administratorilor`` la situatiile financiare 2020 privind politicile contabile referitoare la stocuri (marfuri, comert cu amanuntul) in urmatoarea situatie: micro platitoare de TVA, o singura gestiune global-valorica, sumele din iesiri se calculeaza pornind de la pretul cu TVA, se intocmeste NIR cu pretul de vanzare pentru fiecare produs. Descarcarea marfurilor se face folosind coeficientul K, metoda cu rulaje cumulate. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Problema la descarcarea unei gestiuni de marfa debutant2013 debutant2013 Buna ziua, am urmatoarea problema la descarcarea unei gestiuni de marfa, o singura gestiune, TVA 19%, comert cu amanuntul, gestiune global valorica, SRL ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune piese auto me.elena me.elena Buna ziua Am urmatoarea problema:un service auto care vinde piese auto dar face si reparatii auto deci are doua tipuri de venituri 704 si 707.problema este ... (vezi toată discuția)
Calculul coef.k in comertul cu amanuntul deutz deutz O S.C. cu obiect de activitate comertul cu amanuntul, are in gestiune atat marfuri cu tva 19% cat si marfuri cu tva 9% (evidenta se tine pe analitice aferente ... (vezi toată discuția)