avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu o informatie daca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate ...

Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate
Mama mea a decedat in urma cu ceva timp si pe baza aceasta primesc pensie de urmas. Tata din pacate nu m-a intretinut si nu ma va intretine niciodata la facultate,dupa cum el a zis. Din pensie mi-a fost destul de greu sa ma intretin si astfel am terminat o facultate numai sa fie,insa intre timp m-am si angajat si cu multe multe eforturi doresc sa dau admitere la medicina generala. Din pacate in 2 ani nu voi mai putea beneficia de ea intrucat voi face 26 de ani. Este vreo cale legala pentru a putea beneficia de acesti bani macar inca un an dupa aceasta varsta? Intrucat in ultimii 3 ani voi avea ceva mai mult timp sa pot sa imi iau un job part time sa ma intretin
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 19 Aprilie 2021
Nu exista text de lege care sa prevada prelungirea acordarii pensiei de urmas dupa implinirea varstei de 26 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara simona-iulia simona-iulia In cazul in care sunt student si ma angajez mai pot primi in continuare pensie alimentara de la parinti? ce se intampla daca nu ii comunic tatalui meu acest ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara HISTRIA HISTRIA Am primit o sentinta civila prin care un salariat al nostru este obligat sa plateasaca pensia lunara de intretinere \"pana la terminarea studiilor de catre ... (vezi toată discuția)
Dacă fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai ... johnfdi johnfdi Dk fiica mea face facultatea de psihologie timp de 3 ani va mai trebui sa mai platesc pensie alimentara dupa acesti 3 ani ?? am auzit ca masteru nu e ... (vezi toată discuția)