avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia ...

Tata a fost veteran de razboi, (1942-1945), decorat cu medalia " Virtutea Militara"- clasa a II a, rănit usor, internat in spital-Cernauti. Grad-sergent. A beneficiat de drepturile cuvenite, dar au decedat ulterior (si el,dar si mama).
Va rog sa imi spuneti daca eu am vreun drept, in urma celor relatate. Mentionez ca m-am nascut in 1960. Mulțumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt fiica de veteran de razboi. va rog sa imi spuneti ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Sunt fiica de veteran de razboi. Va rog sa imi spuneti daca beneficiez de drepturi conf. legilor cu caracter special . Mentionez ca anul in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat ... HugoViorica HugoViorica Buna ziua! Tatăl meu a fost inrolat in armata română, luat pe front in 1942-1945 grad de caporal decorat cu medalia \"Virtutea militara\". Rănit pe front ... (vezi toată discuția)
Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani ... Grecu ion Grecu ion Copiii celor care nu au fost prizonieri dar au fost veterani de război,pot beneficia de indemnizație conf.legii nr.130/2020? (vezi toată discuția)