avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți daca Apostila de la ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți daca Apostila de la Haga are ...

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneți daca Apostila de la Haga are o anumită valabilitate.
Eu as vrea sa-mi echivalez in Germania studiile efectuate in România, pentru profesia de Farmacist...Mai exact, ar trebui sa apostilez la Prefectură Diploma de studii, suplimentul diplomei, programa analitică, certificatul de conformitate eliberat de DSP...
Am înțeles ca certificatul de naștere nu mai trebuie apostilat la Prefectură si as putea sa-l traduc direct in Germania, dar as vrea sa știu dacă mai trebuie sa apostilez si alte acte înafara de cele menționate, de exemplu cazierul judiciar etc.....si daca Apostila are o anumită valabilitate..

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie sa merg pentru apostila si cat costa? magdutza2010 magdutza2010 Salutare!!!!!!! Vreau sa imi iau baietelul de 6 ani cu mine in Spania.Ideea este ca am nevoie de certificatul lui cu apostila,pt a-l inscrie la ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)