Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) ...

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) unei persoane. Proprietarul nu avea bunuri pe numele lui (imobile/terenuri, etc) si nici mostenitori. Autoturismul nu este functional si a stat pe loc timp de 10 ani. Sub ce forma poate fi acesta vandut? Se detin toate actele, dar nu e facuta succesiune pe numele altcuiva. Se poate da pentru programul rabla, sau la fier vechi?
Cel mai recent răspuns: kankuro , utilizator 11:00, 7 Mai 2021
Promisiunea verbală nu are nici o. valoare...
la fier vechi, poate nu neaparat intreaga, ci bucati.
nu prea conteaza asta... practic omul are in curte o masina de 10 ani si vrea liber locul, nu are nimeni acte de proprietate pe ea, ce poate face sa o vanda e intrebarea.
se poate suna la fier vechi sa vina sa o ia ei direct? cam cat ofera pe o masina?
Pai, ia vedeti, puteti suna sa va interesati?

Alte discuții în legătură

Va rog mult pt îndrumare: anul acesta în luna mai soțul a ... Roibu mita Roibu mita Va rog mult pt îndrumare : anul acesta în luna mai soțul a predat unei firme de dezmembrari un autoturism, firma eliberandu, i doar un certificat de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto Mokocici Mokocici Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)