avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) ...

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) unei persoane. Proprietarul nu avea bunuri pe numele lui (imobile/terenuri, etc) si nici mostenitori. Autoturismul nu este functional si a stat pe loc timp de 10 ani. Sub ce forma poate fi acesta vandut? Se detin toate actele, dar nu e facuta succesiune pe numele altcuiva. Se poate da pentru programul rabla, sau la fier vechi?
Cel mai recent răspuns: kankuro , utilizator 11:00, 7 Mai 2021
a sunat acea persoana si la dezmembrari/programul rabla, si la fier vechi. pentru programul rabla au cerul pe langa actele masinii, si acte privind mostenitorii/succesiunea, acestea nu exista si nu a stiut sa explice in continuare. iar la fier vechi nu a inteles procedura in aceasta situatie, si nu stiu daca e legala, de aceea am intrebat aici cum se poate face in mod legal vanzarea.
domnule, e logic ca la rabla nu avea nicio sansa, ca nu e proprietar si nici sanse nu sunt sa devina in acte,
La fier vechi, nu duce practic masina, ci fier vechi, o aripa o etc. sunt atatea centre de fier, se poate duce personal la una sa intrebe. Daca crede ca nu intelege ce i se spune, sa ia pe unul mai destupat, care sa stie sa si vorbeasca.
multumesc de sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Mokocici Mokocici Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)