Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) unei persoane. Proprietarul nu avea bunuri pe numele lui (imobile/terenuri, etc) si nici mostenitori. Autoturismul nu este functional si a stat pe loc timp de 10 ani. Sub ce forma poate fi acesta vandut? Se detin toate actele, dar nu e facuta succesiune pe numele altcuiva. Se poate da pentru programul rabla, sau la fier vechi?
a sunat acea persoana si la dezmembrari/programul rabla, si la fier vechi. pentru programul rabla au cerul pe langa actele masinii, si acte privind mostenitorii/succesiunea, acestea nu exista si nu a stiut sa explice in continuare. iar la fier vechi nu a inteles procedura in aceasta situatie, si nu stiu daca e legala, de aceea am intrebat aici cum se poate face in mod legal vanzarea.
domnule, e logic ca la rabla nu avea nicio sansa, ca nu e proprietar si nici sanse nu sunt sa devina in acte,
La fier vechi, nu duce practic masina, ci fier vechi, o aripa o etc. sunt atatea centre de fier, se poate duce personal la una sa intrebe. Daca crede ca nu intelege ce i se spune, sa ia pe unul mai destupat, care sa stie sa si vorbeasca.
Radiere auto
Mokocici
Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)